1 Eylül 2012 Cumartesi

İnsan Eti Yiyen Caniler

Bir eşcinsel namus cinayeti daha. 17 yaşındaki gencecik bedene babası ve amcası tarafından 14 kurşun sıkıldı geçen Temmuz ayında Diyarbakır'da. İlk kurşun bu taze hayatı söndürmek için, diğer on üçü ise bu masum çocuğun üzerine nefretlerini kusmak için. Hayatının baharında, körpecik eti babası, amcası ve bu olaya ses çıkarmayan diğer hısımları tarafından yendi töre uğruna. Töreniz batsın. (Ayrıntılar)

Diyorlarmış ki; "Kürt eşcinsel olamaz! Olursa da ölür toprak olur!"
Kendimi kabul ettikten sonraki ilk cinsel deneyimimi Şanlıurfalı bir gay ile yaşamıştım. El ele Eminönü'nden Kabataş'a yürüdüğüm çocuk ise Tokatlı bir alevi idi.

Lezbiyen, Gay, Biseksüel ve transeksüel hatta ve hatta interseksüel bireyler vardır ve her yerdedir. Diyarbakır'da, Sinop'ta, Adana'da, Denizli'de, Erzurum'da, Mardin'de, Ordu'da, Tekirdağ'da, Sivas'ta, Trabzon'da, Van'da, Kırklareli'nde, Aydın'da, Batman'da, Afyon'da, Kayseri'de, Erzincan'da, Giresun'da, Çanakkale'de, Isparta'da, Bolu'da, Zonguldak'ta, Kocaeli'nde, Balıkesir'de, Tunceli'de... Bakü'de, Kahire'de, Kudüs'te...

15 yorum:

  1. Bu et yiyen yaratıklarla canlı sınıflandırmasında aynı kategoride(insan sınıfında) bulunmaktan utanıyorum. :'(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de diyarbakırda büyümüş biri olarak büyüdüğüm yerden utanıyorum :S

      Sil
    2. Gözlerini nefret bürüdüğü için insanlıktan çıkmış bunlar, Barış Sur kardeşim.

      Oyuncak Ayıcık, Bak Diyarbakır'dan senin gibi yüreği sevgi dolu bir eşcinsel de çıkmış. Oranın temsilcisi sen ol. Diyarbakır deyince aklımıza cani baba ve amca gelmesin, sen gel.

      Sil
  2. o baba ve amcayla aynı ülke sınırları içerisinde olduğumdan utanıyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsan canına kıymak bu kadar kolay mı? Üstelik bu can senin oğlun iken. Umalım da yaptıkları yanlarına kâr kalmasın. Hak ettikleri cezayı alsınlar.

      Sil
    2. Çok haklısın mirim fakat insanımız bilgisiz ve geri kalmış maalesef :( bu tür düşünceler çeşitli faktörler nedeniyle var (din,çevre,kültür...) Ancak bazı insanlar var ki düşüncelerini değiştiremiyorlar çünkü kafalarında yıkmaya güçlerinin yetmediği tabular var...

      Sil
  3. Ağlanacak bir durum gerçekten de.

    YanıtlaSil
  4. Cok uzucu, hatta mide bulandirici, kabul ediyorum; ama yine soyluyorum yine soyluyorum: Bu toplumun dogmalariyla ve Dogu'nun cografi kurallariyla buyumus bir toplumun sadece ofke, kin ve nefret kusar. Olay escinsellik degil, sevdigine kacan masum bir genc kiz da cok rahat kursunlara gelin edilebiliyor bu LANET DUZEN'de!!! Dilerim bir masumu yok ederken, masumluk ve temizlikten de yoksun kalirlar. Yine umit ederim ki gun gelir insanlar bu cografyanin dort bir kosesinde sevdiginin elini tutup yurume serefine erisebilirler. Yattigi yer nur olsun...

    YanıtlaSil
  5. az önce yazdım birşeyler ben de bu konuyla ilgili.
    tanımıyoruz,hiç tanışmadık onunla ama
    onun acısı senin acısı oluyor bir anda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğin gibi hiç tanımasak da etkileniyoruz.

      Sil
  6. Çok sarsıldım ya ben.İnsan tanımasa bile üzülüyorrr.Gerçekten bir baba bunu nasıl yapabilir.Bence işin içinde mahalle baskısı da var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Toplum ne diyecek, şerefimiz iki paralık oldu diyen bir baba yapabiliyormuş. Yazıklar olsun...

      Sil
  7. İnsan boyle olaylar karşsnda donup kalıyor. Mekanı cennet olsun. Ama toplum basksi cok onemli. Emin olun babsı suan cok pisman. Anlk piskolajiye gelms. Bende doguluyum geylik knuşunda sizn gbi dusn muyorum. Kendimdn utanyrum. 3 kez inthara griştm. Olmadi. Halende düsnyrm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İntihar çözüm değildir. Her şeye rağmen hayat yaşamaya değer.

      Sil