25 Mart 2013 Pazartesi

Mini Mini MİM

Selam dostlar,

Değerli mi değerli hoş sözlü billur gözlü biricik bıyık sever Kaytan Bıyık beni unutmayıp mimlemiş. Cevaplanmaz isem sap gibi ortada kalırım diye de eklemiş. Ah ah vah vah. Ağlayın ağlayın yüreğimi dağlayın, Kaytanımı görürseniz tutun bir yere bağlayın.Yavrucağızın boynu bükük, başı eğik kalmasın ve işte mim sorularına cevaplar.

1) Su mu ateş mi Güneş mi olurdun? Neden?

Su olurdum anacım su. Her halde insan olarak doğmasa idim ben deniz Yunus balığı olarak dünyaya gelirdim. Günde en az 1-2 kez duş alır, iki litre su içerim. Hatta bazen kahvaltıyı bile su ile yaparım. Kolayı, hazır meyve sularını ve çayı da pek haz etmem. Su benim en sevdiğim içecektir. Ardından taze sıkılmış portakal-greyfurt-nar suyu, ayran, süt, nescafeli süt (dikkat sütlü nescafe değil) ve türk kahvesi gelir.

2)Taş olsan nasıl bir taş olurdun?

Taş olsam ele avuca gelmek, kavranmak isterdim. Ardından da cevizler, fındıklar kırmak; o sert kabuğun altındaki güzel yemişleri gün yüzüne çıkarmak, onları ifşa etmek isterdim.

3)Neyin ve kimin karşısında, hangi durumlarda susarsın?

Az buçuk gevezeyimdir. Pek susmam. Ancak TAŞ :) gibi bir yakışıklı gördüğümde dikkat kesilmek için susabilirim.

4)Kusur olsan nasıl bir "kusur" olurdun?

Metinde dudağa yapışmak diyor ama olsun. 
Sevdiceğin gözünde güzel görünen böylece birimizi diğerine daha da sıkı bağlayan diğer insanlara da batmayan bir kusur olmak isterdim. Şimdi çok havada kalmış olabilir. Tamamen hayali bir örnek ile açıklamaya çalışayım. Diyelim ki ben az buçuk pelteğim lakin fazla dikkat çekmiyor. Bununla birlikte o bu şekilde konuşmama bayılıyor, bitiyor. Hatta sıcak evimizde karşılıklı bağdaş kurarak oturuyoruz ve beni konuşturuyor peltekliğimi dinlemek için, ardından dudağıma yapışıyor ve öpüşmeye başlıyoruz... Devamı sizin hayal dünyanıza kalmış dostlar :)

5)Küfür olsan ne olurdun? Kime savrulurdun?


"Ahlaksız, Sapık, Sapkın, Hasta" küfrü olur ve eşcinselliği bu şekilde görenlere savrulurdum.

BATSIN BATSIN, AHLAKINIZ BATSIN.
BASKI ŞİDDET AHLAKSA BİZ AHLAKSIZIZ.

Malum yarın iş güç var canlar. Bir ilk yaparak mimi yarıda kesiyorum. Size mini bir MİM bırakıyorum. Böylece arkası yarınlar kulvarına ben de katılyorum. Bakalım devamı gelecek mi? Yoksa yarım bir mim olarak mimler tarihindeki yerini mi alacak?