4 Eylül 2012 Salı

Eşcinsellerden Özür Dile

Sizlerle bir video paylaşmak istiyorum. Yaklaşık 2,5 sene öncesine ait. Buna rağmen o zamanın Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'ın bu şekilde protesto edildiğini yeni fark ettim. Hatırlayacağınız üzere eski bakan eşcinselliği bir hastalık olarak nitelendirmişti. Orada, haklı tepkilerini yüksek sesle dile getirenleri alkışlıyorum. Ben de onların yanında yer alabilse idim keşke. Toplumda "pis mahlukatlar" olarak algılanmamak için daha fazla görünür olmalıyız.


EŞCİNSELİM VE BUNU KABUL EDEBİLDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM.
LGBT BİREYİ OLMANIN UTANILACAK BİR ŞEY OLAMADIĞINI GÖSTERMELİYİZ ARTIK.

1 Eylül 2012 Cumartesi

İnsan Eti Yiyen Caniler

Bir eşcinsel namus cinayeti daha. 17 yaşındaki gencecik bedene babası ve amcası tarafından 14 kurşun sıkıldı geçen Temmuz ayında Diyarbakır'da. İlk kurşun bu taze hayatı söndürmek için, diğer on üçü ise bu masum çocuğun üzerine nefretlerini kusmak için. Hayatının baharında, körpecik eti babası, amcası ve bu olaya ses çıkarmayan diğer hısımları tarafından yendi töre uğruna. Töreniz batsın. (Ayrıntılar)

Diyorlarmış ki; "Kürt eşcinsel olamaz! Olursa da ölür toprak olur!"
Kendimi kabul ettikten sonraki ilk cinsel deneyimimi Şanlıurfalı bir gay ile yaşamıştım. El ele Eminönü'nden Kabataş'a yürüdüğüm çocuk ise Tokatlı bir alevi idi.

Lezbiyen, Gay, Biseksüel ve transeksüel hatta ve hatta interseksüel bireyler vardır ve her yerdedir. Diyarbakır'da, Sinop'ta, Adana'da, Denizli'de, Erzurum'da, Mardin'de, Ordu'da, Tekirdağ'da, Sivas'ta, Trabzon'da, Van'da, Kırklareli'nde, Aydın'da, Batman'da, Afyon'da, Kayseri'de, Erzincan'da, Giresun'da, Çanakkale'de, Isparta'da, Bolu'da, Zonguldak'ta, Kocaeli'nde, Balıkesir'de, Tunceli'de... Bakü'de, Kahire'de, Kudüs'te...