23 Ağustos 2012 Perşembe

Hayal

Ramazan da Bayram da geldi geçti. Sizler ile bir bayram hayalimi paylaşmak istiyorum:

Bayram sabahları, anne tarafımın hepsi bizde toplanır (büyük teyzemler hariç). Geleneksel bayram kahvaltımızı yaparız cümbür cemaat. Ardından çay, sohbet, muhabbet, şeker, çikolata, ailemize yeni katılmış tıfılları sevme, çocuk cıvıltıları... Sonra anneannem ve dedemin mezarlarını ziyaret. Ve topluca büyük teyzemin evine gidiş. Teyzemdeki yemek ve ev yapımı tatlının ardından fasıllar tamamlanmıştır. Yavaş yavaş oradan ayrılıp diğer planlarına dönebilirsin.

Benim hayalim ise; sabah sevgilimle erkenden kalkmak, duş alıp ilk önce birbirimizin bayramını kutlamak. Peşinden annemin elini öpmek. Sonra ise ilk önce kimler teşrif edecek diye iddaaya girmek. Kaybeden öbürünü diğerlerine çaktırmadan öpecek. Gelenleri karşılamak (ailemin eşcinsel olduğumu bilmeyen üyelerine çok ama çok yakın bir arkadaşım diye tanıtırım onu) ve yukarıdaki bahsettiğim sırayı birlikte yapmak. Büyük teyzemlerde iken beni sıkıştırır artık gidelim diye ve kendimizi dışarı atıp güzel başlayan günümüzün geri kalanını baş başa geçirmek. İsterse o gün ya da ikinci günü onun ailesine gideriz birlikte. İstanbul dışında olsa da fark etmez, önceden uçak yahut otobüs biletini alınca sorun olmaz.

Anlayacağınız kadarıyla ilişkimi gizli kapaklı yaşamak istemiyorum. Çoğu insan için sıra dışı ilişkilerim olsa da sıradan işler de yapmak istiyorum, monotonluğa kaçmadan.

12 yorum:

  1. hay senin hayal canını...:)) umarım bu hayalin hayal olmakla kalmayıp gereçkleşir de acemicim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol kaytan. İnşallah gerçekleşir. Zaman, mekan uygun olur ve mutlu başlangıçlara yelken açılır.

      Sil
    2. sen bu tatlı hayallerini aşık olmasını istediğin kişiye aç zaten o atılıverir boynuna abican ;)

      Sil
    3. Teşekkürler Ayıcık. Bulmak zor olsa da ümitsizliğe yer yok.

      Sil
  2. acemiiii ne tatlı hayallerin var senin öyle :)
    bence mesaj yerine ulaştı!!! yani kalplere :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Werther'ciğim o kadar kolay mı ki fethetmek kalpleri?

      Sil
  3. umut gereken masumca hayaller umarım birgün gerçekleşir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah o masum hayaller... Hepimizin hayalleri gerçekleşir umarım.

      Sil
  4. en azından imkansız hayaller kurmuyorsun şeker, şans yanında olsun (: mesela ben bayram namazına gitmediğim için annemin söylenmesini hayal ediyorum yine, kahvaltı hazırlayıp gönlünü alışımı falan... bizimle olduğunu hayal ediyorum, öyle olmasını istiyorum ama gidip de döneni duymadım daha... sonuç olarak, hala yaşıyorsan umut vardır ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gidenler sende hep kendilerinden bir şeyler bırakıyor be Dut'um. Alışmak zor onsuzluğa. Bitmeyecek bu hicran, yılar geçse de. Vuslat ise sadece hülyalara has.

      Sil
  5. Aslında imkansız bir hayal değil kurduğun..
    Bayramda sevgilimin evindeydim. Daha önce defalarca olduğu gibi erkenden hazırlanıp gittim. Annesinin ve babasının ellerini öptüm, hep beraber oturup sohbet ettik. Sonra sevgilimle birlikte dışarı çıkarken aileme selamlar söylediler..
    Balkondan bize el salladılar..
    Arabaya binerken sevgilime "senin en yakın arkadaşın değil de sevgilin olduğumu bilseler yine böyle severler mi beni?" diye sordum.
    Saçmalama ikimizi de vururlar dedi :))

    Olsun, oğullarının en yakın arkadaşı olarak tanısalar da beni, senin hayalini kurduğun şeylerin aslında imkansız olmadığını bilmelisin ;)

    YanıtlaSil
  6. Evet hayaller gerçekleşebilir bazen :)

    YanıtlaSil