12 Ağustos 2012 Pazar

Mood'unu Söylemeyen MİMi Bulamaz

Öncelikle bu mime, One Girl'cüğümü anarak başlamak istiyorum. Mayıs ayında beni mimlemesine rağmen cevap yaz(a)mamıştım. Bu mimi ona ithaf ediyorum. Bu arada kendisi eşcinsel blog yazarlarını (mesela Gay Werther'i) manevi anneliği altında topluyormuş. Valla bu alemde kendisini seven çok, bu gidişle düğünü bir eşcinsel blogger buluşması havası içinde geçecek (tabii davet ederse bizleri).

Operadaki Kazulet'e tebrikler. Mimin başlatıcısı olarak bütün yazılarda yer almasını bildi. Demiş ki kendileri; bu mim alışı kuvvetli kişilere paslanacak. Demek alışımın kuvvetli olduğuna inanılıyor ki beni iki kişi mimlemiş; Oyuncak Ayıcık ve Bi'Gay. Kendileri sağ olsunlar var olsunlar. Madem bloggerlar bir aile oluşturuyor yavaş yavaş. Ben de buradan, bu ikisini kardeşim olarak ilan ediyorum.
Yaşasın blog kardeşliği
Yaşasın eşcinsel dayanışması.

Sevgili Operadaki Kazulet mod yerine mood yazın diye özellikle belirtmiş. Efendim, bu dedikleri aklıma "eşcinsel" ve "gay" kelimelerinin yazımını getirdi. Bi'gay kardeşim Türk Dil Kurumu'nun yazım kurallarına riayet edip "eş cinsel" ve "gey" olarak yazıyor bu kelimeleri. Ben ise alışkanlıkla ve öyle daha hoş göründüğü düşüncesiyle (bilerek ve isteyerek) yanlış yazmayı sürdürüyorum. Dikkatimden kaçmayan bu mevzuya da değinmiş oldum bu vesile ile.

Mimi art arda iki kişiden almak biraz zorlasa da, alışınca :) hoşuma gitmedi değil. Zira bir süredir yazmıyordum, unutuldum mu acep diye korkuyordum.

Bu yazıma yandaki resmi logo olarak seçtim (Hüzünlü Mod).

Efendim, mim gereği yeni aldığım bir giysiyi başkasında gördüğüm zamanki ve işeme sırasındaki modumu yazmam icap ediyor. Şimdi, pişti durumuna hiç maruz kalmadığım için o an neler hissederim bilemiyorum. İşemeye gelince, bu konudan bahsetmek bana pek haz vermedi açıkçası. Bazı çiftler var birbirinin yanında işiyorlar. Hatta bilmem neler yapıyorlar. Bana göre değil arkadaş. Madem işemekten bahsedeceğiz, şunu söyleyebilirim: Ayakta bevledilmez (yani işenmez). Cemaat öğretilerinde bu kaide sürekli vurgulanır, sağlık açısından da bir gereklilik olduğunu söylenerek. Ne kadar doğrudur bilmem ama prostat riskini arttırırmış, diğer manevi zararlarının yanında. Ortaokuldan beri (cemaatle tanıştığım zaman) ben de ayakta yapmamayı tercih ederim genelde.

Şu sıralar depresif moddan kurtulmamı sağlayacak tek seçenek yaptığım iş mülakatlarından olumlu teklif almak olacaktır. Seveceğim işi yapmak istiyorum. Az çok bu stresten uzaklaşmak için spora başladım dostlar. Hem ter atıp stresten uzaklaşacağım hem de forma gireceğim :)

Mimi paslamam gerekiyor ama geçenki mimde pasladıklarımın çoğu beni dikkate almayınca vazgeçtim (Alıngan Mod). Bunu okuyupta mimlenmemiş varsa bunu cevaplayabilir.

Not: Ya birisi bana yazdıkların çok sığ, Odtü mezunu olduğunu hissettiremiyorsun, dedi. Katılıyor musunuz dostlar?

Not 2: Benimle mail aracılığıyla iletişime geçen dostlarıma buradan selam gönderiyorum.

21 yorum:

  1. yooo hiç sığ gelmedi bence gayet iyi :)

    Bizde mail ile iletişime geçelim öyleyse :)

    YanıtlaSil
  2. Ayyyy ne güzel seyler yazmışsın hakkımda canimsin tatlım :)))) bence blogger allemi benim düğünümü beklerse yaslanırsınız sekerler :))) zira ufukta hiçbir şey yok :) niye çağırmayim tatlım herzaman heryerde oncesinde gelinde bir buluşma düzenleyelim :))) bana ithaf ettigin için cok teşekkür ederim tekrardan ayrıca ödülü olunca ille entellektüel mı takılman lzmmis çık katılmıyorum o arkadasa gayet iyisin devam et tatlım muahhh

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen güzel şeyleri hak ediyorsun canım benim. İzmir'e yolum düştüğünde sizlerle tanışmak isterim.

      Sil
    2. ahhhh kalbimden vurdun beni bütün güzellikleri hep beraber yaşayalım ben güzelsem herkse güzel olmalı :D herkes için en iyi şeyler olsun yavrum. bekleriz her zaman.

      Sil
  3. bırak arkandan konuşsunlar tatlım sen önüne bak ve ilerlemenin tadını çıkar. biraz sabretsen çok güzel olacak her şey çoook :) bu arada bu akşam çıkıyorum yola. Tekirdağdan sonra bir, bilemedin iki gün kalcam istanbulda da. güzeeelce bi dertleşelim ;)

    YanıtlaSil
  4. sana sığ diyen sürünsün acemiciğim kim sığymış töbe töbe :D
    yesinler seniii :D

    YanıtlaSil
  5. yavrum öncelikle sığ falan değil yazdıkların bunlar amerikanın oyunları geeeeeç :D en olmadı haber ver adam toplayıp çökelim üstlerine :D :P iş görüşmelerinde başvuruların içinse hayırlısı olsun acemi çocum ;) güzel haberler bekliyorum ;)

    YanıtlaSil
  6. sana onu diyen 45 yaşında ve TCnin bürokrat yetiştiren bi okulundan mezun olduğunu heç öğrenmesin o zaman. O eleştirmeni yapay sığlığımızda sidiğimizle boğarız ülenn:D (fazla mı ileri gittim ne:P) bak tüm kış uykusundaki bloggerleri uyandırdım kıçımdan uydurduğum bi mimle. daha derin mimlerde görüşmek ,zere hoşçakalın pampişler. ben saksılı poz çektirmee giriyorum:P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten de bloglara bir bereket geldi. Bu mübarek günlerde yaptığın hayır hasenat büyük değerli Kazu :)

      Sil
    2. "sana onu diyen mimi uyduranın" diye başlaması gerekiyordu, unutmuşum

      Sil
    3. Biz anlamıştık zaten :)

      Sil
  7. o arkadaşın bir odtü mezunundan ne beklediğini çok merak ettim :) bence çok komik şeyler bunlar. insanlar okudukları okullara göre sınıflandıralamaycak kadar çok yönlüdür. Takılma. Ayrıca burada yazdıkların senin derinliğini ya da sığlığını göstermez burası özgür bir platform belki çok felsefik düşünüyorsun ama yüzeysel bahsedip geçmek istiyorsun.. Bu doğru bir eleştiri değil.

    Eş cinsel ve gey kelimelerine dikkat etmen çok hoş olmuş. Gerçekten TDk nın köleliğini yapıyorum. Ama her zaman TDK ya inanmıyorum. Örneğin tl simgesi bence paranın başında değil sonunda olmalıdır. Bu konuda ısrar ettikleri yer bence Türkçe'nin yapısına uymuyor. Hiç gördünüz mü domates tl 2 diyen manav :)

    2 lira deriz, o zaman öyle de yazmalıyız..

    Bu konuya nereden mi geldim.. eee neyse görüşmek üzere, ben seni bir arayayım en iyisi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tl simgesinin başa konmak istenmesinin asıl nedeni Merkez Bankası'nın başta ABD ile olmak üzere gelişmiş ekonomilerle bu konuda tam uyum yakalamaya çalışması. Zira onlar başa koyuyorlar işaretleri. Ama bana sorarsan da saçma. Zaten işaretten önce de kendi kaynaklarında Türk Lirası'nı TRY (2005'den önce TRL) olarak sayının başında kullanırlardı.

      Sil
  8. O eleştiriyi yapan arkadaş, senin kişisel blogunda bilimsel araştırmalar, teknik çözümler ya da siyasi yaklaşımlar mı okumak istiyormuş :)

    ODTÜ mezunlarının günlük yaşamdaki basit şeylerden hoşlanmaya ya da küçük sorunlarla uğraşmaya ve bu yaşadıklarını paylaşmaya hakkı yok mu yani?

    Komik bi eleştiri olmuş :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadaşıma mektup göndermiştim. Blog yazılarımı da okudu. Bana söylediği o sözün asıl kapsamı gönderdiğim mektuplar olmakla beraber kenarından ucundan blog yazılarım da girer.

      Bu eleştiriyi beni geliştirmek için yaptığını, daha fazla kitap okumam gerektiğini de vurguladı. Yine de hiç alınmadım desem yalan olur açıkçası. Ben de merak edip sizlere bu soruyu yönelttim, blog yazılarımın sığ bulunup bulunmadığına ilişkin.

      Sil
  9. bunlar kişisel şeyler bence herkesin herşeye hakkı var başkalarının özgürlüğüne girmedigi sürece :) herkes herseyi paylaşabilir... (TDK baştan sona kafasına göre :))))

    YanıtlaSil