27 Nisan 2012 Cuma

Sesimi Duyan Var Mı?

Sesimi ne Ankara’daki yakın çevrem ne de İstanbul’daki aile efradım duydu. Beni anlayanlar;  İzmit’teki can dostum, Erzurum’daki çocuk ve siz takipçiler, okuyucular, bloggerlar. İyi ki varsınız.

Ortak hislerde buluşmak ve yalnız olmadığını bilmek.

Mesafeler olsa da arada, gönüllerde aynı duyguları paylaşmak.

Topluma rağmen bu hayatı yaşamak.

Tanışmasak da yüz yüze; aynı grubun, aynı ailenin bireyleri olduğunu hissetmek.

Benzer sıkıntılardan, benzer dertlerden muzdarip olmak.
...
...
...
Ve anlaşılamamak...

Bu vesile ile “eşcinsel blog yazarları ve okuyucuları ailesine” selamlarımı iletiyorum. Sizlere müteşekkirim. Yazdıklarınızda kendimi buluyorum. Umarım siz de Acemi Gay’in yazdıklarında.........

28 yorum:

  1. ne demek yavrum sen de iyiki varsın ;) kendini yalnız hissetme hiçbir zaman. şuan hayatında reel olamasak da yanındayım :)

    YanıtlaSil
  2. bişiler mi oldu ki? merak ettim bak şimdi... arayım dedim ama kapalıydı telefonun.. nerelere gittin be kardeş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında karşılaştığım çok büyük bir sorun yok. Asıl kafama takılan şey "anlaşılamamak" ve ailemdeki kuzenimle eşi dışındaki hiç kimsenin benim gerçek hayatımı bilmemesi, fark etmemesi. Üstelik bir gün öğrenirlerse nasıl tepki alırım, nelerle karşılaşırım orası da büyük bir soru işareti. Zaten yakın zamanda da aileme açılmayı düşünmüyorum.

      Birbirimizi anladığımızı düşündüğüm için bu yazıyı bloggerlara ithafen yazmıştım. Bir nevi "iyi ki varsınız" yazısı. Ama başları aşırı hüzünlü gibi olmuş. Bir kez daha okuyunca bunu daha iyi fark ettim. Bundan dolayı yazının başlarında ufak bir değişiklik yaptım. İlgin için teşekkürler BiGay. İyi ki varsın, görüşmek üzere.

      Bu arada, Ankara'daki günlerim azalıyor. Okul bitmeden seni (ve gelirlerse diğer bloggerları) Ankara'da ağırlamak isterim...

      Sil
    2. Yeni kiracı olduğum için aslında konuşmanın arasına girmek istemezdim ama acemi gay senin bu yorumunu okuyunca kendimle ilgili birşeyler söylemek istedim. :)

      Etrafındakilerin ve ailenin öğrendiklerinde nasıl tepki aldıklarını merak ediyorsun ya bende o durumdaydım ve geçen sene söyledim zaten arkadaşlarımdan bazıları da biliyordu annemle babamada söyleme gereği hissettim ben kendi kişiliğimden dolayı zorlanıyordum maskülen yapıda da olsa içimdeki gökkuşağını susturamıyordum hiç ummadıkları biranda gece yarısı gittim ve söyledim(birde ayrılar annemin yüzüne babamada telefonda söyledim) annem kabullenmiyor hala ama edecek bir şekilde babam polis birde bir süre peşime gizli polis takıyodu ve telefonum dinleniyordu (tabii bunları sonradan öğrendim) şimdi yeni yeni arkadaşlarım öğreniyor mesela.

      bunları gaza gelerek yapmıyorum sadece herkes kendi haklarımı, yaşayışlarını, kişiliklerini savunurken bende kendiminkini gururlu ve açık bir şekilde savunmak istiyorum fakat heranda nefret cinayetine kurban gidebilirim de öyle bir tarafta var ama "sizler"i takip edip sizlerle iletişime geçmeye çalışınca yazında da dediğin gibi "iyi ki varsınız" diyebiliyorum bende... (saçmaladıysam kusuruma bakmayın içimden gelerek yazdım)

      Sil
    3. Burada kiracı ev sahibi ilişkisi yok "maskgay"ciğim. Hepimiz değerli bir bireyiz bu alemde. Sende çok farklı bir renksin ve senden de öğrenilecek son derece çok şey var. Paylaşımın için teşekkürler. Belki ailene açıldıktan sonra yaşadıklarını daha ayrıntılı anlatırsın bir ara çünkü bunlar gerçekten değerli ve bizlere ışık tutacak deneyimler. Paylaştıkça yalnız olmadığımızın farkına varıyoruz.

      Umarım daha mutlu yarınlar seni bekler.

      Bu içinden gelerek yazdığın güzel yorumun için de teşekkürler.

      Sil
  3. zaman içerisinde çok da umursamıyorsun seni bilmelerini tanımalarını daha çok seni bilenlerle takılmaya çalışıyorsun rahat olmak adına.yalnız olmak ve beyninde bunu bitirememek zor. biz de burdayız:) ve sen de iyi ki burdasın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabi bu biraz da tercih meselesi oluyor.benimki umursamamaktan yana oldu. bilmem pek bilgilendirici değil sanki yazdıklarım ama buluyorsan ne mutlu:) inşallah diyelim:))

      Sil
  4. AAAA ben bunu yeni görüyorum. ne manyagım :( kendini sakın ama sakın yalnız hissetme. ayrıca seni anlıyanlar var öyle deme ailen, yakın arkadasların eşin dostun senin cinsel kimliğini bilmiyor olabilir. açıkçası herkeste bilmek zorunda değil. sen biliyorsun ya . en azından kendini kabullenmışsın bu buyuk bir artı hanende ;) doya doya hayatını yaşa canım. her sey yavas yavas rayına oturur hayatta...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah her şey rayına oturacak zamanla. Senin hayata pozitif bakış açın etrafını neşeyle doluyordur herhalde :) Aslancık ve kuzucuk çok şanslı...

      Sil
  5. Yalnızlık bu değil zaten, inan bana yalnız değilsin. Acemi Gay, iyisin adamım iyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teveccühünüz :)

      İnsan bardağım boş kısmını değil, dolu kısmını görmesini bilmeli demek istiyorsun herhalde :) Bu arada şu meşhur bardak yeniden ortaya çıktı, bir türlü kaldıramadık şu bardağı :)

      Sil
  6. 11 yaşındayım ve eşcinsel olmak istiyorum kimse fikrimi değiştiremez
    neden mi çünkü bi kere 17 yaşında biri tarafından yapıldım ve çok zevk aldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önce şunu unutma; 17 yaşındaki biri tarafından becerildiğin için eşcinsel olmadın, sadece o duyguları fark etmiş oldun. Üstelik gay olmak sadece anal ilişkiden ibaret değil. İşin duygusal boyutu da var, sevme, sevilme, aşık olma boyutu da var. Bu yüzden bedenine saygısızlık yapma, yaşın küçük olduğu için seni kullanmak isteyenler olabilir. Kendi yaşıtların ile takıl diyeceğim fakat onların kendilerini kabul etmelerine daha seneler var :) Sen en iyisi en az 5 sene blog oku ve icraatten uzak dur.

      Sil
    2. Agzina saglik Acemigay. Bazi insanlar escinsselik yalnizca anal iliskiden ibaret saniyor. Hic kimsenin isin duygusal tarafindan haberi yok, malesef...

      Sil
    3. Teşekkürler adsız :))

      Sil
    4. hep hayalmi bunlar

      Sil
  7. öneriniz için tşk ederim bende duygusal boyutunun farkındayım örnek olarak bulgar şarkıcı Azis Milana :)

    YanıtlaSil
  8. benim tanıdığım eşcinsel arkadaşlarım var çok dost canlıları (benden en az 7-8 yaş büyükler)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. onlarla okulda tanıştım (arkadaşlarımın abileri) ama çok sevdim onları kimseyi kıramıyorlar ayrıca şöyle bir durumda var kızlar artık kız arkadaş yerine eşcinsel erkek arkadaş buluyor (işin o tarafı değil yanlız) çok iyi arkadaşlık yapıyorlar :)

      Sil
  9. bende sıkıntılar yaşıyorum bu tür sıkıntılarla senin kadar erken karşılaştım dahası da oldu başıma gelmeyen kalmadı soranım olmadı şu an 15 yaşındayım bu konu dışında her şey de başarılıyım çok kaliteli bir okula gidiyorum yetenekliyim ama bir gün yaşadıklarımın hepsinin öğrenilip bunlarla yüzleşmekten korkuyorum hiç cinsellik yaşamadım ama hep yaşamak istediğimde belalara bulandım yaşam enerjim tükendi olaylar su yüzüne çıkana dek ben de o suda çırpınacam sanırım ama artık intihar boyutundayım hemde eskiden hayat dolu biriyken

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Adsız. Önünde yaşanacak çok güzel günlerin olacaktır. Sadece biraz zamana ve durağanlaşmaya ihtiyacın var. Cinsel deneyim için biraz erken sayılırsın zira seni kullanmak isteyenler çok olacaktır. Eğer canın sıkılır ve dertleşmek istersen özelden hiç çekinmeden mail atabilirsin.

      Sil
    2. Slm ecemi gay nasilsin

      Sil
    3. İyilik. Sen nasılsın?

      Sil
  10. Arkaslar benide sohbetinize alirmisinz

    YanıtlaSil